Veilige betaling

Online Webshop:

Met Mollie als Payment Service Provider kunnen wij diverse online betaalmethoden in onze webwinkel aanbieden op een veilige, gebruiksvriendelijke en vertrouwde manier.
Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.


PayPal
PayPal is een onlinebetaalservice die snel aan populariteit wint. Internationaal gebruiken miljoenen mensen PayPal voor veilige online betalingen tussen personen en aan bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal-betalingen via de mobiele telefoon mogelijk.


Bancontact - Mister Cash
Met Bancontact/ Mister Cash kunt u in België direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.


Mastercard & Visa
Visa en Mastercard zijn wereldwijd het grootste betaalmiddel. Via Mollie betaalt u veilig en efficiënt met uw creditcard.


Ideal
Met iDEAL kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. In Nederland is Ideal de meest gebruikte betalingsmethode.


Maestro
Maestro handelt betalingen af en biedt aangesloten banken een protocol om Maestro op hun bankpassen te gebruiken. De online betaalmanier verschilt dan ook per bank, omdat die de consument altijd naar de eigen bankomgeving verwijst.


Betalingen op Lanparty ‘s of evenementen:


1.    Betaling Cash
1.    Betaling via overschrijving.
1.    Betalingen via Bancontact en/of app op Smartphone.