Levering en verzending

Levertermijn:
• Al de getoonde systemen zijn Pré-build, wat zoveel wil zeggen dat elk systeem uniek is. Het systeem zal voor de klant speciaal worden gebouwd vanaf het moment dat deze bestelling is geplaatst én afgerekend of er een akkoord van offerte is. Afhankelijk van het systeem kan de levertermijn oplopen tussen 2 a 8 werkdagen. In deze periode zullen de nodige onderdelen besteld worden en zodra deze geleverd zijn gaan we uw systeem bouwen, uiteraard zit daar minstens 24h uittesten & benchmarking mee inbegrepen. De Klant zal ten alle tijde op de hoogte gehouden worden van het verloop.
Aangezien we geen alledaagse gamesystemen bouwen zijn deze mini behuizingen niet altijd vlotjes leverbaar. Soms zijn er langere wachttijden. Wil u zeker zijn van snelle levering, raden we u aan om eerst met ons contact op te nemen zodat we kunnen kijken of alles op voorraad is.
Verzendingen:
•    Verzendingen België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg
Afhaling:
•    Afhalen van uw systeem is mogelijk na afspraak.
kosten:
•    ***Gratis verzending enkel binnen België!
•    Nederland, Duitsland,Frankrijk en Luxemburg: kosten: €20 lager dan 10Kg - €50 hoger dan 10Kg (op te volgen via tracking)
•    Verzendkosten zijn inclusief behandeling, vervoerskosten, verpakking en frankering. verzendkosten zijn afhankelijk zijn van het totaalgewicht***. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen
Verpakking:
•    Alle systemen worden goed en stevig ingepakt om veilig te kunnen verzenden.